Már best practice-ként emlegetik Brüsszelben a 2007-ben indult Pólus Programot, amely révén nyolc magyar város nemzetközileg is versenyképes központtá fejlődhet.
Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, valamint póluspárként Székesfehérvár és Veszprém részesedhet a Pólus Program forrásaiból. Eddig a 2007 és 2013 között rendelkezésre álló 375 milliárd forintos fejlesztési keret fele - 186 milliárd forint - talált gazdára az érintett városokban, illetve a környező régiókban.
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) keretében megvalósuló, az ágazati és regionális operatív programokon átívelő, komplex gazdaságfejlesztési csomag két pilléren nyugszik. Az egyik a vállalkozásfejlesztés: ez az exportorientált, innovatív és magas hozzáadott értékű tevékenységekre koncentráló vállalati együttműködéseket, klasztereket támogatja az ÚMFT-n belül a Gazdaságfejlesztési Operatív Program, a regionális operatív programok és a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretéből.
 

Bővebben itt: http://www.sendo.hu/index.php/hu/munkak/diak-elet

Szerző: Sendo Diákmunka  2009.12.16. 15:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr51602343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása