Miután a múlt héten kiderült, hogy november 18-tól új rádiók jelennek meg a Danubius és a Sláger frekvenciáján, több sajtóértesülés is megjelent arról, hogy a két rádió műsorvezetői az új adóknál folytatnák munkájukat, pályafutásukat. Tegnap azonban mindkét cég közölte, hogy nem hajlandó elengedni húzóneveit.
A Sláger Rádió vezérigazgatója, Heal Edina közölte, hogy a reggeli műsort vezető Bochkor Gábor-Boros Lajos párossal 2010 végéig szóló megállapodásuk van, és attól nem szándékoznak elállni.

Földes Ádám a Danubius Rádió vezérigazgatója annyit árult el, hogy előreláthatólag a jövő héten születnek meg a húzónevekkel kapcsolatos döntések. Konkrétumokat nem mondott, de annyit megjegyzett, hogy a média világában általánosan bevett szokás, hogy versenykorlátozó passzus is helyet kap az ismertebb műsorvezetők szerződésében. (Vagyis adott esetben megtilthatják nekik, hogy átmenjenek más rádiókhoz.)

Bővebben itt: http://www.sendo.hu/index.php/hu/munkak/diak-elet

Szerző: Sendo Diákmunka  2009.11.09. 10:20 Szólj hozzá!

Címkék: weboldal rádió danubius sláger tiltakozás szimpátia slűáger

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr741510953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása