A Városligeti Műjégpálya a felújítás miatt idén nem nyit ki. Nézzünk hát szét, hol másutt lehet még korcsolyázni a fővárosban. Gondolom akik érdeklődnek ezen téli sport iránt azok számára semmi újat nem mondok, de akik még nem jártasak a témában, és csak a karácsonyi hangulat hevében határozzák el magukat, azok ne aggódjanak, van egy pár hehy, ahol mindenki jól érezheti magát.

Budai jég:

A széna téri jégpálya, ami a Széna téri buszpályaudvar mellett van, nagyon kis pálya, éppen ezért egyszerre csak ötven ember mehet be.

Napközben bárki korizhat  a belépőjegy kifizetése után. Indulás előtt érdemes megnézni az órarendjüket. A jégpálya szeptember végétől egészen májusig nyitva tart. Előnye, hogy  jól megközelíthető. Télen sátorral fedik le. Választhatunk különféle tanfolyamok közül. Működik itt még büfé, kölcsönző és élező is.

Főleg kisgyermekeseknek ajánljuk.

Bővebben itt: http://www.sendo.hu/index.php/hu/munkak/diak-elet

 

Szerző: Sendo Diákmunka  2009.12.07. 15:26 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr621580502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása