A kiállítás valamennyi érzékszervre ható élményt nyújt a bűnügyi helyszínelés világában.
 
A Tárlatot úgy alkották meg, hogy a nagyközönséget megismertesse a törvényszéki nyomozás folyamatával, eljárásaival, technológiáival. A kiállításon a látogatók egy "valódi" tetthelyen helyszínelhetnek, videofelvételek segítségével együttműködhetnek a népszerű tévésorozatban szereplő kedvenc karaktereikkel, valamint igazi törvényszéki szakértőkkel. A kiállításon a sorozat szereplőivel korábban nem látott kisfilmeken találkozhatnak a rajongók.
A kiállítást a bécsi székhelyű EMS Exhibits közösen fejlesztette a CBS csatornával és a Fort Worth-i Tudomány és Történeti Múzeummal. A CSI sorozat népszerűsítésén túl az alkotók célja, hogy megismertessék a nagyközönséget a törvényszéki tudományok legfrissebb eredményeivel, fejlesszék a kritikai gondolkodást a törvényszéki nyomozás, a tudományos vizsgálódás és a technológia segítségével. A Forth Worth-i Múzeum a kiállítással elnyerte a Themed Entertainment Association (TEA) kiemelkedő teljesítményért járó Thea-díját.
A kiállításon mindenki egy órára igazi helyszínelővé, törvényszéki nyomozóvá válhat. A belépés után egy videós eligazítás következik, amely a három előkészített bűnügyi helyszín egyikéhez irányítja a látogatót. A helyszínen mindenki kap egy nyomozói jegyzetfüzetet, amelynek segítségével megvizsgálják a bizonyítékokat, nyomokat és eldöntik melyik fontos, melyik nem.
 

Bővebben itt: http://www.sendo.hu/index.php/hu/munkak/diak-elet

 

Szerző: Sendo Diákmunka  2009.11.17. 16:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://diakmunkabudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr291532099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása